dilluns, 19 de gener del 2015

COMENCEM UN ANY NOU ...







És la vida, comença un Any nou ....






La casa està en silenci, encara rememora el viscut dies enrere ....






La cuina recupera el seu estat normal després d'haver fet un gran paper en aquestes festes,





 reunions amb familiars i amics ... tiberis diverses,




Celebrar el Nadal que ens va tornar a ajuntar !!!






Felicitat, estimar i riure, ganes de compartir ...







Les coses senzilles que la vida ens regala cada dia, que no costen res ...







Un esmorzar per compartir .....









Celebrar que estem vius, sansjunts ...









.... Mentre tot torna al seu lloc !!




La taula empetiteix,


les fonts i safates busquen novament el seu espai




Les copes fan files molt disciplinades elles ....







L'arbre segueix regnant a la sala, fidel testimoni de gresques i algaravia,
 havent acollit els encàrrecs de Pare Noel ....









Les branques de pi desprenent l'aroma aquí i allà recordant els moments familiars i feliços del passat any ...









Un nou i somiador alba
quan encara tot està en silenci.




Més tard, els primers raigs de sol inundant la casa ... 












«Tot torna», com diuen les àvies. I en aquest 2015 li està tocant el torn a la dieta 'vintage' per excel·lència; la de la carxofa. Es tracta d'un règim nutricional que va triomfar fa vint anys i que torna ara per ser eficaç, sa i econòmic.

Les dietes més extravagants, mantingudes amb productes caríssims, es van perdre juntament amb la paga extra de Nadal. Ara tornem a mirar cap al més tradicional i contrastat. Tornem a ponter els peus a terra, si és possible, sobre terra ben conreada. Torna la carxofa amb força, aquí us deixo una recepta que serveix per fer un sopar.


 RECEPTA



     CARXOFES FARCIDES DE PERNIL, GRATINAT AMB FORMATGE




Ingredients

Per a 4 persones
8 carxofes
200 gram (s) pernil serrà
200 gram (s) formatge ratllat
1 dL oli d'oliva verge extra
1 mica sal
1 mica llimona



Preparació

Coure les carxofes en aigua amb llimona. Mentrestant, tallar el pernil molt fi. Treure de les carxofes seu cor (part tova) i barrejar amb el pernil. Omplir les carxofes i ficar al forn untades d'oli d'oliva verge extra i cobrir amb el formatge ratllat per sobre. Mantenir un 15 minuts o quan veiem que ja estan tendres i daurades.




Desitjo que gaudeixis d'una fantàstica i tranquila Setmana !!




Començar de nou,
com si res hagués passat,
com si tot avui fos nou.
Renovar alegries i viure el que ens doni el dia a dia.

Cristina Company
senzillamentescriure.blogspot.com

                                                           



¡Any nou, vida nova! Doncs per no contrariar la saviesa popular, aprofito per informar-vos que he decidit fer alguns canvis al bloc, que ja anireu veient a partir de la setmana vinent i  espero que us agradin.

14 comentaris:

  1. Hola Julia!!! que bonita entrada que reune todos esos sentimientos que nos brotan el primer día después de las vacaciones escolares, de finalizar las fiestas y de la vuelta a la "bendita rutina"
    Me ha encantado!! tanto como tus alcachofas, las adoro, es mi verdura favorita, y las has preparado uhmmmm de rechupete!!

    ResponElimina
  2. Merçi de partager avec nous les magnifique foto's Marie-Claire

    ResponElimina
  3. Hola Julia ya estoy por aquí tienes un blog muy chulo y esta entrada me ha encantado, ese salón es el de mis sueños, que bonito!! Decirte que me encantan las alcachofas y tu receta, me gusta mucho.
    Por aquí me quedo haciéndote compañia y espero que este sea el principio de una gran amistad.
    Un peto bonica.

    ResponElimina
  4. There is some beautiful inspiration here. Thank you for visiting my blog and leaving a sweet comment. Have a wonderful week!
    Blessings,
    Deborah

    ResponElimina
  5. so beautiful and now we wait till christmas comes again,xx Rachel

    ResponElimina
  6. Hola Julia, encantada de conocerte! Te he conocido por tu comentario en mi blog y vengo a verte, tienes un blog muy chulo, me encantan las fotos del principio, qué casas más chulas, esos salones y cocinas... Y luego la receta también me ha gustado mucho, así que tienes un blog de lo más completo y estaré por aquí!
    Un besito

    ResponElimina
  7. Love yor Blog, your posts and pictures! Thanks for visiting mine also!
    Um beijo
    Dani
    porta-guardanapos-dani.blogspot.com

    ResponElimina
  8. Olá Júlia.
    Tem uma casa linnnda!!
    Agora vou ver o blog com atencão, mas adorei o que já vi :) :)
    Um bom ano!!
    Teresa

    ResponElimina
  9. Olá Júlia! Vim retribuir a visita que fez ao meu blog, e dizer que também fiquei encantada com o seu!! Besitos, Manuela

    ResponElimina
  10. Belas imagens!!

    Isabel Sá
    http://brilhos-da-moda.blogspot.pt

    ResponElimina
  11. Julia,
    seu blog é lindo, vou passear por aqui, tem muitas idéias geniais e criativas.
    Beijos
    Tereza

    ResponElimina
  12. ¡Feliz año Julia!!. No se que me pasa con tu blog que no me llegan las actualizaciones al escritorio. :(
    Besitos

    ResponElimina
  13. It was very useful for me. Keep sharing such ideas in the future as well. This was actually what I was looking for, and I am glad to came here! Thanks for sharing the such information with us.

    ResponElimina